Jeg er blevet kontaktet af et lille dansk backup firma, som ville fortælle om deres service, den er ret fed – pointen med BackupBox.dk er at du får ubegrænset backup af din computer for kun 25kr om måneden eller 250kr/år. BackupBox.dk giver ubegrænset plads, og ubegrænset trafik, der følger også både et windows og et Mac app med, så det virker på din PC. Der er også et iOS og Android app som giver mulighed for mobil-stuff, dog intet windows Phone program :(

Det fede er at du får 20% rabat på servicen – så du kan få servicen til 20kr/md eller 200kr/år – alt du skal gøre er at melde dig til via dette link:forsejt.backupbox.dk.

Du får 20% rabat igennem forsejt.

Andre som tilbyder samme service er fx MyPC Backup og carbonite.

Carbonite koster $59 om året, det svare til ca. 30kr/md og det virker kun på en enkelt PC. Mens MyPC Backup koster 60kr ($10) om måneden. Hvis man sammenligner med fx Google Drev så koster 100GB plads $5 om måneden. BackupBox.dk er altså meget billigt, hvis du vil bruge meget plads.

Jeg har sat den til at lave backup af alle mine billeder, og den er noget sløv, den uploader med ca. 350-500kb/s og kun en enkelt fil af gangen, hvilket betyder at alle mine billeder på 100gb kommer til at tage ca. 3,5 dage at lave backup af. Men hvis man har en stationær, som alligevel altid står med internet, er det vel ikke et problem.

Jeg har lovet at skrive at BackupBox.dk er ved at blive opdateret, og det næste design bliver federe :)