ForSejt.dk

Mobil PC Webservice

20% rabat på ubegrænset backup

Jeg er blevet kontaktet af et lille dansk backup firma, som ville fortælle om deres service, den er ret fed – pointen med BackupBox.dk er at du får ubegrænset backup af din computer for kun 25kr om måneden eller 250kr/år. BackupBox.dk giver ubegrænset plads, og ubegrænset trafik, der følger også både et windows og et Mac app med, så det virker på din PC. Der er også et iOS og Android app som giver mulighed for mobil-stuff, dog intet windows Phone program :(

Det fede er at du får 20% rabat på servicen – så du kan få servicen til 20kr/md eller 200kr/år – alt du skal gøre er at melde dig til via dette link:forsejt.backupbox.dk.

Du får 20% rabat igennem forsejt.

Andre som tilbyder samme service er fx MyPC Backup og carbonite.

Carbonite koster $59 om året, det svare til ca. 30kr/md og det virker kun på en enkelt PC. Mens MyPC Backup koster 60kr ($10) om måneden. Hvis man sammenligner med fx Google Drev så koster 100GB plads $5 om måneden. BackupBox.dk er altså meget billigt, hvis du vil bruge meget plads.

Jeg har sat den til at lave backup af alle mine billeder, og den er noget sløv, den uploader med ca. 350-500kb/s og kun en enkelt fil af gangen, hvilket betyder at alle mine billeder på 100gb kommer til at tage ca. 3,5 dage at lave backup af. Men hvis man har en stationær, som alligevel altid står med internet, er det vel ikke et problem.

Jeg har lovet at skrive at BackupBox.dk er ved at blive opdateret, og det næste design bliver federe :)


148 comments on “20% rabat på ubegrænset backup
 1. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 2. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 3. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 4. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 5. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 6. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 7. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 8. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Efter 3 dage med 24timers 100mbit upload, er backup-en stadig ikke færdig.
  Måske skulle jeg bare anbefale Sugar sync, Google drev og Dropbox … De har i det mindste servere nok:)

 9. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 10. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 11. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 12. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 13. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 14. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 15. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 16. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 17. Det er vel meget fedt.. Specielt hvis det var lige så hurtigt og kunne benyttes i stedet for dropbox. Ville være fedt med kun en backup løsning / could storage.

  Her er hvad jeg vil have -> Alt data er backet up til apples servere. Når jeg køber en ny Mac / eller hvis min computer skal til reperation, så kommer erstatningen med alt data preloaded. Da de nemt kan overfører alt dataen via hurtig opkopling til deres datacenter.

 18. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 19. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 20. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 21. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 22. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 23. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 24. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 25. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  Backupbox er igang med en Dropbox erstatning … med 512/1000 eller 2000GB plads :)
  Ville være fedt, det kunne jo endelig godt virker? Altså en Ny macbook air/pro retina har kun 64/128/256Gb hukommelse, det er ik meget man skal have op i skyen :)

 26. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 27. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 28. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 29. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 30. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 31. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 32. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 33. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 34. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 35. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 36. Jakob Kristiansen on said:

  Jeg bruger keepit, som er ubegrænset -- og har god båndbredde hastighed. med min fiber 15/15 uploader jeg mine fotos i rigtig god fart.
  keepit koster 35 kr/mdr tror jeg

 37. Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 38. Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 39. Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 40. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 41. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 42. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 43. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 44. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 45. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 46. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 47. Jeppe Petersen on said:

  Det er nemlig rigtigt Anders.
  I kan læse mere om den nye service på http://backup-box.dk/briefcase-1/ der kan i også se vores nye design på hjemmesiden.
  Kan lige forklare kort her.
  Briefcase, som servicen hedder, fungere ligesom dropbox. Med Briefcase kan du dog selv bestemme om du vil have dine filer liggende på både computer og Briefcase eller kun det ene sted. Det vil sige, hvis du har en harddisk på 500 GB, men køber Briefcase med 2048GB vil du kunne ligge nogle af dine filer op på Briefcase, så de ikke fylder så meget.
  Det fungerer lidt ligesom en online harddisk, som du kan komme til over alt.

 48. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 49. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 50. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 51. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 52. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 53. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 54. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 55. Anders Bagnegaard Kristensen on said:

  1000Gb/dag -- ville være rart :)
  Til mig er 100gb/dag ok :D Så har jeg også uploadet alt mit stuff på en enkelt dag.
  Hastigheden er fin nok, problemet er at den kun uploader med en enkelt forbindelse af gangen -- altså tager det meget længere tid at uploade, hvis man har mange filer.

 56. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 57. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 58. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 59. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 60. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 61. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 62. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 63. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

 64. Ærgeligt det går så langsomt. Men så er det heldigt der findes massere af udbyder af Online backup med ubegrænset plads. Der er faktisk et par danske firmaer som udbyder dette selvom størstedelen af sådanne services findes i udlandet -- se bare listen her: http://backupblog.dk/online-backup/

  Backblaze skulle være helt fantastiske og ligger i næsten samme prisleje som Backupbox.

  • Anders Bagnegaard Kristensen on said:

   Jeg har prøvet det -- det virker ligeså dårligt som de andre, den uploadede med under 2mbit og mine billeder stod til at være færdig uploadede efter uendelige dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>